LOADING

Type to search

Til dig der oplever uhensigtsmæssig urininkontinens

Morten august 31, 2018

At lide af urinsinkontinens kan være utroligt hæmmende for mange. Både fordi man hele tiden går med frygten om, at der skal ske et uheld. Og fordi det generelt er et tabu, som kan være svært for mange at snakke om. Hvilket så har den effekt, at man som oftest isolerer sig, og er bange for at komme ud blandt andre mennesker. For hvad du hvis der skete noget. Men med det rigtige udstyr, så behøver man ikke længere at bære rundt på denne frygt. Hvis man for eksempel får det smarte vibrationsur, som fortæller en hvornår man skal på toilettet. Så er det en helt anden sag nemlig.

Få hjælp til at huske at gå på toilettet

Det kan være meget forskelligt og individuelt, hvorfor man lider af inkontinens. For nogen handler det måske bare om, at man glemmer at gå på toilettet, fordi man slet ikke føler trangen. Det bliver man så ved med, indtil man tisser i bukserne, fordi kroppen ikke længere kan holde sig. Men hivs man i stedet for har et vibrationsur, som fortæller en, at nu er det tid til at komme på toilettet. Så kan man undgå disse episoder, hvor man selv glemmer at komme af sted, og man derfor ikke kan styre sin vandladning.

Se mere om de smarte produkter her

Klikker man sig ind på hjemmesiden her, så kan man læse meget mere om de smarte produkter. Her kan man også se alt det smarte undertøj, som man kan få, og som passer til selve vibrationsuret. Det har også forskelige indbyggede funktioner, som hjælper en til at holde sin inkontinens i skak. Der er derfor også alle gode grunde til, at man tjekker denne mulighed ud. Fordi det kan være det, som bliver løsningen på de udfordringer, man har, i forhold til at føre en normal hverdag. Så hvorfor ikke bare komme i gang med det samme. Man kommer nemmest til hjemmesiden, ved at klikke længere oppe.