LOADING

Type to search

Solfilm til alle formål

Morten april 27, 2019

Solfilm dk

Har du problemer med solvarme og blænding, er solfilm.dk det rette valg. Solfilm.dk er en del af Nordisk Solfilm, og er specialister på området. De står klar med professionel rådgivning om den bedste løsning for netop dit problem, hvad enten det er solfilm til vinduer, sikkerhedsfilm eller facade løsninger.

Folie til vinduer

Arbejdsmiljø

Glas er smukt, og dagslys er en nødvendighed, men sollys kan være en stor gene, og kan skabe problemer i form af dårlig indeklima, eksempelvis på kontoret. Her kan Solfilm.dk løse problemet med 3M solfilm, som reducerer den samlede solenergi og mindske blænding i skærme, samtidig med at der sikres optimal lysgennemtrængning. Dette giver energibesparelser og bidrager med et behageligt og produktivt arbejdsmiljø – og dermed glade og motiverede medarbejdere.

Sikkerhedsfilm

Sikkerhedsfilm, også kaldet splintsikringsfilm, er en god investering, dels som stærk præventiv effekt ved indbrudsforsøg, da det er markant sværere at trænge igennem, og minimerer følgeskader på produkter der kan blive beskadiget af flyvende glasstykker, samtidig med, at det øger sikkerheden.

Folie til vinduer

Sandblæst folie – også kaldet frosted folie, har mange fordele. Folien kan bruges, hvor man gerne vil have afskærming, men samtidig ønsker lys ind. Det kan f.eks. være kontorlandskaber, eller i forbindelse med toiletter og omklædningsrum, eller indgangspartier. Det er også muligt at printe tekst og logo, som en stilfuld og elegant dekoration, til eksempelvis butikker eller cafe.

Solfilm i hjemmet

Solfilm er også anvendeligt i eget hjem. Har du brug for folie til nogle vinduer derhjemme, er Solfilm klar med professionel rådgivning og montering. Og kvalitet, stabilitet og kundetilfredshed tages meget seriøs.

Solfilm.dk monterer også solfilm i din bil, få et uforpligtende tilbud, og hør nærmere om dine muligheder.