LOADING

Type to search

Ser du også meget forskellig tv

Morten juni 18, 2018

Kan du også godt lide en bred programserie af forskellige programmer, der umiddelbart ikke rigtig har nogen sammenhæng. Så er du helt sikkert ikke den eneste, der godt kan lide at zappe frem og tilbage imellem forskellige kanaler. For hvis man også gerne vil have adgang til mange forskellige programmer, så kræver det også, at man har mange forskellige kanaler, der kan sende det hele.

Pakker efter individuelle præferencer

Selv blev jeg træt af at skulle se det, som andre havde bestemt for mig. Eller det vil sige, at have en af de pakker, hvor der er en masse kanaler med, som man alligevel aldrig ser. Så i stedet for har jeg selv sammensat den pakke af kanaler, som jeg gerne vil have. På den måde, betaler jeg heller ikke for noget, som jeg ikke bruger. Men har kun de kanaler, som jeg reelt gider at se noget på. Det virker fantastisk når man zapper rundt for at finde noget.