LOADING

Type to search

Safety first

Morten maj 28, 2019

Hos firmaet Real Safety kan man købe alt til at højne sikkerheden på arbejdspladsen. Glatte overflader er lige med farlige overflader, og derfor er det en rigtig god idé, at man konstant sikre, at man har en sikker arbejdsplads for sine medarbejdere.

Skridsikring træoverfalde er med til at afhjælpe træoverflader, som bliver glatte, og som man derved kan glide på. Skridsikring træoverfalde hjælper til med, at man ikke glider, når eksempelvis et trægulv bliver glat. Et trægulv bliver ofte glat, når det er vådt, og derudover kan vådt træ samtidig angribes af alger. Alger betyder, at friktionen langsomt nedbrydes, hvorved gulvet bliver endnu mere glat med tiden, også selvom det ikke er vådt!

I årenes løb er der afprøvet forskellige muligheder og ikke mindst løsninger, når det kommer til at gøre et glat trægulv langt mere skridsikkert. Faktisk er det sådan, at hønsenet som man kender fra eksempelvis indhegninger, har været flittigt anvendt til at skridsikre trægulve. Det samme gør sig gældende for både epoxy med sand, der giver en ru overflade, samt lak såvel som at lave riller i træets overflade.

Real Safetys metode er dog langt nemmere og mere holdbar; uden at det tærer på træet. Løsningen består i, at skrue det skridsikre materiale direkte på træet, hvorved træet skånes. Det skridsikre materiale kan fåes i alle RAL-farver, så man kan få den farve, der passer med resten af rummets farver. Ja sågar i træfarve, kan man også få det.

Vil man læse mere om de løsninger som Real Safety tilbyder sine kunder, kan man med rette gå ind på deres hjemmeside www.realsap.com Her kan man, i meget udførlige beskrivelser, læse meget mere om alle de løsninger, som Real Safety kan tilbyde sine kunder.

Udover skridsikkerhed til trægulve og trætrapper, tilbyder Real Safety også en masse andre sikkerhedsløsninger.