LOADING

Type to search

Rotpunkt – Power of Possibilities

Morten maj 14, 2019

Rotpunkt – en andreledes køkkenbutik

Drømmer du om nyt køkken, er Rotpunkt et besøg værd. Rotpunkt køkkeninventar findes i mange forskellige modeller og farver, så hvad enten du søger et mørkt køkken, sorte køkkener, højglans eller mat, forskellige farver – inklusiv alle RAL farver, laminat farver og træ, har Rotpunkt noget for dig. Besøg et af Rotpunkt’s mange showrooms over hele landet og få en oplevelse af den høje kvalitet og bliv inspireret.

Mørkt køkken

Trendy design

Mørk køkken og sorte køkkener er meget oppe i tiden, så er du på udkig efter nyt sort køkken, så er et af de mange spændende mørke køkkener fra Rotpunkt måske den perfekte løsning for dig. Rotpunkt tilbyder kvalitetskøkken i trendy design med fokus på slidstærke materialer og funktionalitet, og til en attraktiv pris.

Smag og behag

Potpunkt har køkkener for enhver smag og stil. Black Raw, med flot træ låge i råt sort egetræ, det klassiske sorte landkøkken, Zerox Nano Laminat Carbon, højglans Carbon og Stone, Power Mat malet køkken og Zerox Nano Laminat sort.

Dit personlige køkken

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt køkken der er designet helt efter dine egne køkkendrømme og dine vildeste fantasier. Køkkenet er et højt prioriteret sted i boligen i dag. Man opholder sig forholdsvis mange timer i køkkenet og med trenden med åbne køkkener og køkken alrum har køkkenet i dag flere formål end kun lige til madlavning, og der kræves derfor en funktionel indretning med flere funktioner.

Bæredygtig, grøn og miljøvenlig

Greenline Bioboard er den nye PEFC certificerede produktionsmetode hos Rotpunkt. Skabene er produceret i Bioboard, som er en produktionsmetode der reducerer træ forbruget med 37%, og dermed medvirker til at bevare verdens naturskove, og er gavnligt for miljøet og 100% genanvendeligt.