LOADING

Type to search

Professionel rengøring til fornuftig pris

Morten oktober 24, 2016

Professionel rengøring til fornuftig pris

Revidan er et professionelt rengøringsselskab, som gør en dyd ud af at udføre enhver rengøringsopgave på bedste vis. De udfører hovedsageligt rengøringsopgaver i Syddanmark, men begrænser sig ikke til nogen landsdel, så her finder du rengøring i hele landet bl.a. jylland.

Revidan udfører mange forskellige rengøringsopgaver blandt andet gulvvask, skiltevask, vinduespolering og facaderens.

Revidan giver individuelle tilbud på facaderengøring alt efter jobbets størrelse, men facaderengøring af virksomheders facader udføres hurtigt og effektivt, og prisen bliver derfor relativt lav.
Efter en veludført facaderengøring vil enhver bygning have fået et ansigtsløft, og virksomheden vil derfor efterfølgende vise sig fra sin bedste side. Derfor vil facaderens ikke blot være et plus for virksomhedens udseende rent kosmetisk, men det vil muligvis også resultere i flere kunder, da virksomheden vil se velfungerende og succesrig ud udefra. Ønsker man et tilbud på facaderens hos Revidan, vil man få et skræddersyet tilbud, som passer lige præcis til ens egen virksomheds facaderens behov.

En anden spidskompetence hos Revidan er solcellevask. Har man solceller er solcellevask vigtig at udføre omkring 1-4 gange årligt, alt efter miljø- og vejrpåvirkning. Sørger man ikke for at ens solceller er rene, vil deres ydeevne falde drastisk. Derfor er det meget fornuftigt at investere i solcellevask jævnligt.
Solcellevask skal helst gøres med kalkfrit vand, da vand med kalk vil efterlade kalkrester, som kan samle skidt, der skader solcellernes ydeevne. Revidan rengør solceller med kalkfrit vand og benytter rentvandsteleskopstænger. Solcellerne bliver dermed gjort effektivt rent, og miljøet og solcellerne udsættes ikke for skadelig kemi. Revidan udfører solcellevask på alle størrelser af solcelleanlæg. Fra parcelhuse til store virksomheder.