LOADING

Type to search

Pithegn

Morten august 10, 2019

Hos firmaet Pithegn, finder man løsninger inden for både hegn og porte. Både hegn og porte fåes i flere forskellige afskygninger, og begge dele kan bruges i mange sammenhænge, både i privat- såvel som erhvervsmæssig kontekst. Hegn og porte er i al sin enkelthed en udmærket måde, hvorpå man kan sikre, at der ikke kommer uvedkommende ind på ens grund.

Har man et hegn sat op, giver det en rigtig flot finish, hvis også man får sat en port i som indgang til den afskærmede grund. Der findes flere forskellige typer af porte. Skydeport er en af dem. Svæveport er en anden. Skydeport såvel som svæveporte fåes i praktisk talt alle farver, og kan derfor tilpasses til smagen hos den enkelte kunde. Når man skal vælge, hvilken type af port man gerne vil have installeret, er det vigtigt, at man gør sig nogle overvejelser udover, det samtidig handler om, hvilken type af hegn, porten skal kombineres med. Eksempelvis er en svæveport mest optimal, når der ikke er plads til en svingport. En svingport har den funktion, at den åbner indad, eller udad, og det kræver derfor, at der er plads nok til, at lågen kan åbnes helt, hvadenten den åbner fremad eller bagud. En svæveport derimod kræver ikke så meget plads, og kan derfor anvendes de fleste steder, uanset pladsen foran og bagved. Derudover er en svæveport også ideel, når man ikke skal være betinget af vejret, da et kraftigt snevejr, eller bare sne der ligger foran eller bagved porten, vil besværliggøre bevægelsen, når porten skal åbnes.

Uanset om det er nyt hegn, eller om det er en ny Skydeport, som man overvejer at investere i, kræver det, at man får den fornødne sparring og rådgivning, så man får den helt rigtige type hegn og port til netop sit behov. Derfor kan man med rette tage kontakt til Pithegn og få råd og sparring omkring hegn og porte.