LOADING

Type to search

På hesteryg

Morten oktober 24, 2016

På hesteryg i skovens dybe, stille ro

At ride på en hesteryg og følge årstidernes skiften må for mange være en skøn drøm. Det kræver selvfølgelig et godt rideudstyr, som kan fås på følgende hjemmeside rideudstyr . Det er nemlig vigtigt, rideudstyret er i orden, hvis man skal sidde rart, trygt og godt højt oppe på hestens ryg. På rideturene kan man både nyde samværet med hesten og nyde naturen og dens mange farveskift i løbet af både dagen og året.

Når man skal vælge det rigtige hesteudstyr?

Det er vigtigt, at have det nødvendige og det rigtige hesteudstyr. Både for sin egen sikkerhed men også for at passe godt på sin dyrebare hest.
Ridning starter for mange med en dejlig hobby for så efterhånden at blive en helt livsstil, hvor man opholder sig i flest mulige timer sammen med sin hest og de andre ligestillede i hestestalden. Det er forbundet med mange lykkelige stunder at være i tæt samhørighed med sin hest. Derfor vil man jo også gerne gøre alt for, at ens hest har det godt. Det hjælper det rigtige rideudstyr blandt andet med til. Er man som rytter og hest nået dertil, hvor man deltager i diverse stævner, skal hesten udstyres med det rette tilbehør. Alt dette har man selvfølgelig hos Happy-Horse.

Adventsgaver/pakkekalender

Ønsker man at forkæle enten sit barn eller sin hest med pakker enten i form af adventsgaver – en stor pakke fire gange, eller fireogtyve mindre pakker, så findes der hos Happy-Horse mange interessante muligheder for eksempel: gamacher til hesten, når den skal optræde, strigle, når den skal være fin og trenser. Hos Happy-Horse er man eskpert på området, når det gælder både hestens og rytterens behov.

Foder

Hos Happy-Horse har man udover udstyr til hest og rytter også foder til hesten, hunden og katten. Så tjek hjemmesiden, det betaler sig.