LOADING

Type to search

Når mænd lukker af kan det være svært at kommunikere

Morten oktober 1, 2019

Det kan være svært at finde rundt i et parforhold når mænd eller kvinder lukker af. Når mænd bliver tavse kan det betyde rigtig mange forskellige ting. Det er svært at tage stilling til, hvis man ikke lige selv er ekspert på området. Det er svært at finde rundt i for både mænd og kvinder nogle gange, og det kan få nogle forhold til at falde fra hinanden. Det kan eskalere en svingende situation til overvældende dårlig.


Så det er bestemt noget, som man bliver nød til at få styr på, hvis det er man føler der er ved at gå noget galt for en i forholdet. Som sagt kan det være alt mellem himmel og jord, men grunden til at man ikke ved hvorfor han eller hun gør det i første omgang, fortæller også noget om, at man bare ikke kender sin partner godt nok, eller ikke har den nødvendige kommunikation. Man kan være lige god om det i et parforhold, og oftest er det også vigtigt at kigge indad. Det er ikke altid at fejlen ligger hos ens partner.

Få den hjælp der skal til for at komme på rette køl

Der findes folk derude, som er professionelle nok til at kunne rette en op på sporet igen. Når man ved ikke hvorfor han pludselig trækker sig, hvad det betyder når mænd bliver tavse i et forhold eller hvordan kommer man konstruktivt kommer videre og mange flere ting kan man få svar på med den rigtige hjælp. Det er alt andet lige noget af det, som har sørget for at mange er blevet tilbage for at kæmpe for forholdet.

Det kan være en lang og sej kamp, men kommer man ud på den anden side er man også stærkere end nogensinde. Et parforhold handler også om at teste hinanden, men samtidig handler det også om at man kontinuerligt sørger for at sparre med hinanden, udfordre og sørge for at holde ilden i live. Når mænd lukker af eller kvinder lukker af – så bliver forholdet også testet på den hårdeste måde.