LOADING

Type to search

Matador – pengene kontant, tak

Morten oktober 14, 2016

Rækker matadorpengene ikke?

Hvis ikke pengene rækker, hvilket de vel sjældent gør, og der opstår et akut behov for at tilføre kapital, så tag et smut forbi hjemmesiden her quick lån. Quick-laan har et bredt udbud af diverse quick lån, som passer til lige netop det, som man lige nu og her kan have brug for.
Låneudbudene fra quick-laan er nøje udvalgt i samarbejde med de respektive låneudbydere. Eksempelvis fokuslån, banknorwegian, l’easy, minilån samt mange flere låneudbydere.
Fælles for lånene er, at man har pengene på sin konto her og nu – det eneste det kræver, er en godkendelse samt et login med nemid. Det hele foregår hjemme i sofaen, hvor man kan sidde og ordne sine forretninger i ro og mag. Og få mininutter efter står pengene til fri disposition på ens egen bankkonto.

Tag et lån

Hos quick-laan kan man låne fra 500 kroner og helt op til 400.000 kroner. Efter et klik med musen får man en låneberegning, hvor det allerbedste lånetilbud bliver tilbudt. Det er selvfølgelig et 100 procent gratis og uforpligtende tilbud, og synes man ikke om det tilbud, man får, er man selvfølgelig i sin fulde ret til at takke nej.

Forskellige quick lån

De forskellige låneudbudere, som er samlet hos quick-laan udbyder alle noget forskelligt. For eksempel udbyder banknorwegian et lån op til 400.000 i op til 15 år, fokuslån tilbyder 90 dages rente- og afdragsfrihed, l’easy udbyder et lån på op til 10.000 med en rente på 9,9 procent og tilbuddet fra kliklån lyder på et lån op til 40.000 kroner uden, at man behøver at stille nogen form for garanti eller sikkerhed.
Mulighederne er altså mange, hvis man er kommet i bekneb, har brug for et kviklån til et projekt eller ønsker kapital til at indrette stuen for. Uanset hvad man skal bruge pengene til, kan man få hjælp hos quick-laan med et kviklån. De spørger ikke til hvad.