LOADING

Type to search

Leasing af bil

Morten juli 22, 2018

Det er blevet mere og mere populært at lease en bil i stedet for at købe nyt, eller brugt ny bil. Uanset om man er privatperson eller er erhvervsdrivende, findes der mange fordele ved leasing af bil.

Fordele og fordele

Når man som privatperson leaser en bil, også kaldet privatleasing, er en af de største fordele, at bilen ikke taber værdi, som den ellers villle køre, praktisk talt så snart man kører den over kantstenen ved forhandleren. Ydermere har man, for de flestes vedkommende, langt større mulighed for at skifte bilen ud oftere, da man typisk binder sig for en periode af 12 eller 24 måneder, og herefter igen er fri til at lease, eller købe påny. Derudover er der hele økonomien i at lease. Ved leasing af bil, betales hver måned et fast beløb, som dækker over både service og reparation. Man behøver således ikke være spor bange for, at der skal komme uforudsete reparationer på bilen, medmindre der er tale om decideret skade, da dette IKKE er inkluderet i aftalen.

Hvad står der så med småt?

Ved leasing af bil er der selvfølgelig stadig nogle ting, man som leaser skal være opmærksom på. Der skal betales en udbetaling, som er et non-refunderbart beløb. Dette vil sige, at man som leaser ikke får beløbet retur, ligesom hvis det var et depositum. Ved leasing af bil, er det også vigtigt at understrege, at der i leasingaftalen er inkluderet et defineret antal kilometer, som man har til rådighed pr. år. Overskrides dette betales for ekstra kilometer, og det er derfor en fordel, at man forud for leasing af bil, har en nogenlunde idé om, hvor meget man som bilist regner med at skulle køre pr. år.

Alt i alt er der et hav af muligheder og fordele ved leasing af bil. Det er bestemt en god måde at få ‘ny’ bil på uden at skulle op med den store pengepung og samtidig giver leasing af bil også et gennemskueligt budget ift. biludgifter.

.