LOADING

Type to search

Køb moderne kunst

Morten august 1, 2019

Moderne malerier til salg

Mangler din bolig noget kunst på væggene, så skal I besøge rikkedarling.dk, hvor finder I moderne malerier til salg. Rikkes atelier er fysisk beliggende i København Ø, og der er mulighed for at besøge galleriet og få en personlig snak med Rikke både i dagstimerne, eller om aftenen eller i weekenden efter aftale. I har mulighed for at låne kunsten med hjem i op til 14 dage, før I beslutter jer for, om det er noget for jer og om det passer ind i jeres bolig. Har I ikke mulighed for at besøge galleriet, gælder de samme regler ved online køb.

Rikkes stil

Rikkes kunst tager afsæt i naturen og dennes påvirkning på menneskets som går begge veje. Kunsten er abstrakt og i denne forstand genstand for det enkelte menneskets helt egen fortolkning af billedet. Billederne fremstår således ikke med et tydeligt budskab eller udtryk, og derfor er de også dynamiske i den forstand, at som du udvikler dig som menneske og bevæger dig fremad i livet vil du kunne se nye perspektiver. Det betyder at billedet er så og sige levende og du kan gå i dialog med det, da det til enhver til afspejle netop det du ser.

Involvér dig i processen

Det er en god idé, at gøre dig nogle tanker om, hvad du ønsker at udtrykke med din kunst, der skal pryde dine vægge i mange år. På den måde skaber du en slags forhold til din kunst, som vil berige dig hver eneste dag. Det er selvfølgelig ikke strengt nødvendigt, det er også helt fint, at du blot kan lide billedet og at du gerne bare vil have noget flot kunst på dine vægge. Besøg Rikke Darling’s hjemmeside og bliv inspireret af al den moderne kunst til salg. Det kan man kun blive inspireret af at kigge på, og tænk sig, du kan få det til at hænge derhjemme og pryde din egen bolig og få glæde af det hver eneste dag året rundt.