LOADING

Type to search

Køb georg jensen damask og mere lige her

Morten september 23, 2016

En butik hvor man kan finde mange lækre ting til hjemmet

Mange vil gerne have at de har nogle lidt specielle og unikke møbler i deres hjem. Er man derfor på udkig efter nolge møbler til hjemmet som skiller sig ud og som man ved der er god kvalitet ved så kig lige her. Hos designklassikershop.dk finder man et stort udvalg af design møbler fra både Danmark og udland. Hos designklassikershop.dk har man designere som georg jensen damask, Arne Jacobsen, Hans Wegner, Bodil Kjær og mange flere. Se meget mere om de mange forskellige mærker og designere lige her Link.
Butikken findes både fysisk og på nettet så man har både mulighed for at tage et kig hjemmefra eller besøge butikken og få et nærmere kig på produkterne.
.

Find noget der er tidsløs

Man taler tit om at ting går af mode men når man handler noget som er “design” så er det sjældent at det går af mode. Skulle det endelig gå af mode så er det noget man kan tage frem 5-10 år senere igen og så er det noget af mest moderne. Udover at design ofte er tidsløs så er designer ting også ting som kan holde rigtig længe fordi de er lavet af rigtig gode og lækre materialer. Leder man derfor efter møbler som kan holde i mange år og som er møbler der vil blive lagt mærke til så kig forbi designklassikershop.dk og se deres udvalg af georg jensen damask.

Design er sjældent billigt

Det er ikke tit at design er billigt og det er også en del af det at handle design da møblerne er lavet af gode materialer som koster mere. Dog betyder dette ikke at designer møbler behøver at koste en formue. Hos designklassikershop.dk kan man finde sensommer tilbud på mange forskellige designer produkter fra et hav af forskellige designere. Er man derfor på udkig efter design fra georg jensen damask så se under sektionen “sensommer tilbud”.

For mere information se designklassikershop.dk

Hvis man gerne vil have mere information omkring produkterne så er man velkommen til at kontakte designklassikershop.dk på mail eller telefon. Man finder kontakt oplysningerne på hjemmesiden.