LOADING

Type to search

Isolering af gulve – til gavn for dig, din pengepung og miljøet

Morten august 10, 2019

En gulvisolering er et godt sted at starte

Går i og fryser om fødderne derhjemme, og går i og overvejer en isolering af gulve – eller trænger din virksomhed til ekstra isolering, så er WITAS værd at kontakte. De er eksperter i at isolere gulv, og meget professionelle.

Har du et hus i flere etager, er den største effekt ved at etageisolere, typisk mellem en kold kælder og så etagen/gulvet ovenover.

Få en lavere varmeregning – ved at etageisolere mellem en kold kælder og gulvet ovenover opnås meget store besparelser på varmeregningen.

isolering af gulve

Etageadskillelse forhindrer også kolde gulve og dermed kolde fødder. Der er flere måder at isolere etageadskillelser ? WITAS kender dem alle ? de er eksperter i isolering af gulve, både hvad angår private og erhvervsbygninger.

Brug kun autoriserede isoleringseksperter ? WITAS er en af dem. WITAS er en dansk virksomhed beliggende i Haderslev med mange års erfaring inden for isolering og tagrensning / tagmaling. Vi er eksperter i loftisolering, hulmursisolering samt isolering af krybekældre og etageadskillelser.

Fordele ved isolering af etageadskillelse

Der er store fordele ved at få lavet en etageadskillelse isolering. Lavere varmeregning, boligens værdi kan stige, muligt at holde en stabil temperatur og man undgår kolde gulve.

WITAS indhenter statens energitilskud til dig. Du kan fratrække arbejdsløn max kr. 12.000.- pr. voksen person i husstanden på din skatteopgørelse.

Isolering kræver erfaring og ekspertise. WITAS isolerer for private, erhvervsvirksomheder, boligforeninger og offentlige myndigheder.

WITAS har mange års erfaring inden for isolering; de er eksperter i loftisolering, hulmursisolering samt isolering af krybekældre og etageadskillelser for både private og erhvervsbygninger. WITAS isolerer med ISOVER glasuldsgranulat, som er en effektiv glasuldsløsning til isolering af loft og hulmur.

Isoleringen kan blæses ud på loftet, i etageadskillelser og i hulmure. Den unikke glasuldstruktur sikrer, at isoleringen ikke falder sammen, men bibeholder sin høje isoleringsværdi.

Den største forrentning får du ved at efterisolere dit hus.