LOADING

Type to search

Interaktiv coaching i dine fysiske apparater

Morten august 7, 2019

Vuforia Augmented Reality

Augmented Reality ptc giver dig mulighed for at skabe AR i særklasse.

Ar ptc kombinerer virtuelle modeller med den fysiske verden.

Ptc ar viser relevante data direkte overlejret i dine fysiske apparater ? f.eks. motortimer, omdrejninger og tid siden sidste service.

augmented reality ptc specialister

Udnyt mulighederne for interaktiv coaching af montage- og serviceforløb ? direkte i det fysiske miljø.
Vuforia AR udmærker sig bl.a. ved følgende:

Uovertruffen tracking af de fysiske omgivelser giver den mest realistiske oplevelse når virtuelle data skal overlejres den fysiske verden.

Vuforia teknologi indgår i tusindvis af kommercielle applikationer.

Support for en række af devices ? herunder Microsoft Hololense

Econocap hjælper dig gerne i gang med AR.

Hos Econocap er de eksperter i CAD/CAM/CAE og PLM og servicerer mere end 400 kunder i dansk industri med sparring, konsulentassistance og dansk hot-line fra deres to kontorer i henholdsvis Jylland (Kolding) og på Sjælland (Hørsholm).

Econocap A/S er en del af Econocap-gruppen som udover i Danmark findes repræsenteret i Sverige, Finland og Tyskland samt Polen. De koncentrerer sig om produkter fra PTC (www.ptc.com) samt produkter, som supplerer disse.

PLM er et samspil af mennesker, processer, produkter og software, der hjælper den enkelte virksomhed til at opnå sine forretningsmål.

PLM handler om at arbejde optimeret sammen på tværs af funktioner, landegrænser og gennem hele netværket af partnere omkring de data der definerer produktet. Der er typisk allerede optimeret en del på arbejdsprocesserne indenfor de enkelte funktionsområder, men der er hos mange virksomheder et stort uudnyttet potentiale i at optimere processerne på tværs.

Ved at implementere PLM ud fra en PLM-strategi, der understøtter forretningsstrategien, kan der frigøres ressourcer, som kan anvendes til at skabe flere og bedre produkter og sikre eller udbygge positionen overfor konkurrenterne. I vore løsninger er PLM-teknologien konfigureret, så den passer til den enkelte virksomhed, baseret på erfaringer og best practices fra industrien.