LOADING

Type to search

Her kan du købe masser af brugte iphones

Morten maj 3, 2016

I dag har vi fået en brug og smid væk kultur. På hjemmesiden brugteiphones.dk kan man finde brugte iphones, som egentlig ikke fejler noget. Men som er blevet kasseret netop på grund af denne brug og smid væk kultur. Men hvis man ikke går så meget op i, om man har den nyeste iphone. Så kan man faktisk sagtens finde en billig en af slagsen. Og det er endda uden, at man behøver at gå helt tilbage til de gamle modeller. Så hvis du er på udkig efter en brugt iphone, så kunne det være et godt sted at starte.

Fejler ingenting

Telefonerne bliver selvfølgelig testet igennem, inden de bliver solgt videre. Man kan derfor være sikker på, at man køber en fuldt funktionsdygtig telefon. Oftest er telefonerne havnet der, fordi en virksomhed har skiftet firmatelefonerne ud, og derfor ikke længere har kunne bruge de gamle. Men derfor er der jo ikke noget galt med telefonerne. Så man kan altså sagtens købe de brugte iphone, uden at der er noget galt med dem.

Hvis du selv vil af med din iphone

Det kan også være, at du selv står med ønsket om at komme af med din brugte iphone. Så har du også muligheden for at sælg din iphone til en god pris. Hvis man i stedet for har fået en anden telefon. Eller man går med tanker om at købe en ny. Så kan man sælg iphone, og så få nogle penge med fra den. For der er jo ikke nogen grund til, at man bare smider den væk, og derfor ingen gavn får af den. Når den stadigvæk er noget værd.

Se set store udvalg her

Kunne man tænke sig, at kigge noget nærmere på de brugte telefoner. Så kan man finde dem, ved at klikke på linket, som man finder øverst i denne artikel. Her kommer man nemlig videre til hjemmesiden, hvor man finder alle de forskellige produkter. Det er nemt og let at overskue, når man gør det sådan. Og så kan man faktisk have en ny brugt iphone, før en man ved af det. Det er da smart med genbrug.