LOADING

Type to search

Har dit parforhold brug for parterapi

Morten maj 18, 2018

Det kan være være svært at holde gang i et parforhold et helt liv igennem. Man vil i hvert fald ikke komme uden om, at løbe ind i forskellige kriser undervejs. Hvordan man så håndterer de kriser kan være meget forskelligt, og det handler også meget om, hvordan dynamikken er imellem de mennesker, som er i selve forholdet. Men hvis man er kommet dertil, hvor man synes, at der er brug for hjælp udefra. Så kan man med fordel hive redskaber som Parterapi ind. For det kan nemlig give en nogle helt nye perspektiver på nogle af de ting, som man går og bøvler med. Og måske ligefrem være med til at løse det.

Oplev din partner på en helt ny måde

Ofte er det par, som er kommet virkelig langt væk fra hinanden, der starter i parterapi. Derfor kan det også være noget af en øjenåbner, når man lige pludselig sidder sammen over for hinanden, og har tid til at snakke om de ting, som man synes er et problem. Det hjælper selvfølgelig også på det, at man har en dygtig psykolog, som sidder på sidelinjen og hjælper en med at få de ord frem, og skabe en samtale, hvor der kommer noget konstruktivt ud af. Det er også derfor, man skal vælge at gå i parterapi hos Nils Lind, som man finder her via linket.

Den bedste til sit job

Man kan nemt kalde det førstehjælp til sit parforhold, og derfor er det også sådan, at man skal se det. Hvis man virkelig har et ønske om at redde det, som man har med et andet menneske. Fordi man har en gensidig lyst til at blive sammen. Så kan parterapi være med til at fikse de ting, som måske lige nu forpurre billedet af hvor dejligt, det er at have en og dele livet med. Der kan være mange grunde til, at man vælger at opsøge en parterapeut. Men man skal aldrig være bange for at tage den første kontakt, og undersøge om det kunne være noget for en.