LOADING

Type to search

Gratis høretest og vejledning nær dig.

Morten februar 24, 2019

Døjer du meget med hørelsen og er det blevet et problem i hverdagen?
Så tag forbi dit nærmeste hørecenter og få en gratis høretest.
Dansk hørecenter er danmarks største hørecenterkæde og udbyder af høreapparater, med op til næsten 50 butikker fordelt i hele landet.

Dansk hørecenter udbyder gratis høretest i alle deres butikker og derudover, har du mulighed for at tage en online høreprøve.
Hvis du finder ud af, at din hørelse er problematisk og du har brug for et supplement som et høreapparat til at forbedre din hørelse, så er Dansk hørecenter de bedste til at hjælpe dig godt på vej til at finde det bedste for dig og din hørelse.
Hos Dansk hørecenter finder du en række specialister som kan tilbyde dig den bedste service og den viden som er nødvendig for dig, omkring nedsat hørelse, hørelsestab og selvfølgelig hvilke behandlingsmuligheder.

En god hørelse giver en bedre livskvalitet, det er helt garanteret!
Og det behøver ikke, at være dyrt, at få en god hørelse – du kan søge om tilskud til dit høreapparat igennem Dansk hørecenter, som kunde hos dem.
Et høreapparats pris afhænger af hvilke behov og individuelle ønsker du skulle ske at have.
Høreapparater kommer i mange forskellige modeller og versioner, så det handler bare om at finde det høre apparat som for det første gavner dig og din hørelse, derefter kan du vælge ud fra hvilke specifikationer du ønsker høreapparatet skal indeholde.
Det kan være specifikationer som online justering, støjdæmpning, retningsbestemmelse og lignende – mulighederne er mange!

Dansk hørecenter er altid klar til at hjælpe dig, både med gratis høretest, rådgivning og vejledning, så du får den bedste oplevelse og kan høre godt igen.
Du kan altid tage kontakt til dem i alle deres butikker og på deres hjemmeside.
Det kræver bare ét klik!