LOADING

Type to search

Flotte æstetiske tænder

Morten august 18, 2019

Tændernes betydning

Tænderne er vigtige for alle mennesker, og de har flere funktioner. Vi bruger selvfølgelig tænderne til at tygge med, men de er også vigtige i forhold til at kunne tale, ligesom det i dag også har stor betydning at have flotte æstetiske tænder. Tænderne skal være stærke, for at kunne tygge og bide. De består af en ydre hård skal, kaldet emalje, som understøttes af den mindre hårde dentin, også kaldet tandbenet. Inde i dentinen ligger nerve-og karvæv, kaldet pulpa. Pulpa forsyner tanden med næring og nerver, som giver tænderne følsomhed. I dag har udseendet også en stor betydning, og mange ønsker i dag at bruge tid og penge på kosmetisk tandpleje.

estetisk tannbehandling

Tænderne deles op i to dele. Kronen, er den del, som er synlig i munden og er dækket af emaljen. Den anden del af tanden, er roden, som sidder nede i knoglen under vores tandkød, og sørger for, at tanden sidder godt fast. Tænderne varierer i form og størrelse afhængig af, hvor i munden de sidder og hvad deres funktion er.

Vinterbro Dental Center er Follos eneste tandklinik, der udfører specialistbehandling i tandkødssygdomme med forskningsbaggrund. Vi er stolte over at have specialister, der holder kurser i hele Norge og hjælper med at undervise tandlæger og tandlæger i tandkødssygdomme (periodonti). Hos os finder du tandlæger, tandlæger, specialister og læger under samme tag.

Vinterbrotannklinik kombinerer unikke evner og viden med den nyeste teknologi for at give dig den bedst mulige service. Fordi de har den største lidenskab for at hjælpe deres patienter og for deres erhverv. De tilpasser behandlingen og miljøet til dig og dine behov.De giver dig ikke kun den bedste behandling, men også den bedste opfølgning.

Vinterbrotannklinik udfører det mest inden for tandpleje, inklusive fyldninger, kompliceret tandfjerning (visdomstænder), kirurgiske procedurer, implantatbehandling, rodkanal, krone / bro, tandblegning, æstetisk tandregulering / kosmetisk tandbehandling og tandkødsbehandling.

Hvis du har tandproblemer, får du en GRATIS konsultation. Her vil du uden tvivl slippe af med din tandlægeskræk. Vinterbrotannklinik har deres egne metoder, der giver dig mulighed for at slappe af helt ved det første besøg. Derudover overvejer de, om du kan drage fordel af beroligende medicin inden behandlingen. I sjældne tilfælde kan de henvise til deres partnere til behandling under anæstesi.