LOADING

Type to search

Find en smagfuld gave online

Morten juni 27, 2019


Har du lyst til at forkæle dig selv eller en af dine nære, eller søger du efter en smagfuld gave, er der rigtig meget lækkert at finde hos .

Hos Otherstuff finder du næsten alt hvad hjertet kan begære af skønne produkter. Her er lækre skønhedsprodukter, gaveideer til studenten, konfirmanden, mors dag, fars dag, og mange andre.

Har du et hektisk liv med job, børn og fritidsaktiviteter, er det et lille lækkert pusterum at sætte sig ned og kigge på udvalget hos Otherstuff. Lad dig inspirere, eller find den gave du lige hurtigt skal bruge, og få den leveret. Så kan du bruge din tid på andre ting, end drøne rundt i byen på jagt efter en gave i sidste øjeblik.

Smarte og nemme feriepakker og festivalpakker

Vi elsker sol og sommer, og vi elsker ferier og musik. Så er det tid til at slappe af, og være sammen med venner og familie, uden stress og jag.
Otherstuff tilbyder smarte feriepakker festivalpakker. Bliv f.eks. strandklar med en lækker taske, stråhat og bluetooth højtaler, og festivalklar med en oppustelig sofa, en lille smart højtaler og en trendy stråhat som værn mod sommerens sol.

Lækre ting til hjemmet

Vores hjem er her hvor vi slapper af, og vi holder af at forme vores egen stil. Der skal ikke så meget til, for at gøre et hjem lækkert og indbydende, det kan f.eks. være smukke plaider og puder, bordløbere, og andre produkter i en god kvalitet.
Otherstuff har et stort udvalg af skønne ting til hjemmet, og her finder du alt fra duftpinde til dækkeservietter.
Er det svært at vælge præcis den rigtige gave, har du også mulighed for at købe et gavekort.

Otherstuff har en stærk passion for skønhed og får inspiration fra Europa og dets smukke natur. Der er fokus på det simple og smukke i livet, og de ønsker at deres produkter kan være med til at øge de dybe relationer vi har til andre mennesker.