LOADING

Type to search

Fest fra top til tå

Morten maj 20, 2016


Skal du feste så fest ordentligt. Om du holder fødselsdag med gutterne, firmafest eller polterabend så gør den dog endnu bedre med en stripper. Søg “strip københavn” og du kan få striptease, strip eller de frækkere dildoshows. Det er let at bestille en stripper over nettet og du behøver ikke gå igennem agenter eller betale høje gebyrer. Du kan ringe eller skrive direkte til den ønskede stripper og høre om mulighederne ved den fest eller det arrangement du skal holde eller med til. En agent ville sige “ja” til det hele og at det hele kan lade sig gøre, men det er stripperne, der rigtigt ved hvordan man læser situationen og det er dem der ved om arrangementet vil tage godt eller skidt imod det.

Det har altid været populært blandt mænd, at mødes og se på damer sammen, der står og gør sig til, men siden kampen om ligestilling startede i 70’erne, har også kvinderne fået lov til at se på mændene som seksuelle væsener og det har medvirket at det i dag også er naturligt at synes godt om mandestrip. Kvinde- og mandestrip er meget det samme, men grænsen mellem sjov og vulgær er meget skarpere ved mænd og det kræver dygtige strippere at kunne læse sit puplikum. Det kan både kvinderne og mændene hos strip københavn.

Hvis du ikke ved meget om emnet. F. eks. forskellen på strip og striptease så tag fat i de professionelle og spørg dem ad. Folk har en tendens til at se det som noget pinligt at skulle spørge en stripper om noget fordi man så rent faktisk skal have en samtale med dem, men hvis man ser på dem som professionelle, bliver det meget nemmere fordi det er ligesom at spørge lægen om noget man synes er pinligt. For det første spørger du dem om noget de har styr på og for det andet så er de vant til det. Du overrasker dem ikke ved at spørge om noget der er uvist for dig og åbenlyst for dem.

Søg “strip københavn” så skulle det gerne dukke op