LOADING

Type to search

Få afleveret din skrotbil hos os

Morten juni 6, 2016

Er man den stolte efter af en skrotbil, og ikke aner hvor man skal afleverer den. Så kan man gå ind på Skrotbil.net, hvor man alt andet lige nemt kan finde en ophugger som gerne vil tage sig af dig og din bil, og man kan endda finde nogle som også kommer og hente ens skrotpræmiebil for en. På hjemmesiden kan man også se hvad det er for nogle priser man vil støde på, og se om det er noget for en. Men så længe man bare ikke skal gøre så meget arbejde selv, burde man jo være glad for at der kommer en og samler ens gamle og bruge skrotbil op.

Det er alt andet lige en meget bedre beslutning end den som nogle vælger at tage, nemlig bare efterlade den ude i naturen eller på sin plads et eller andet sted. Det er ikke noget som er godt fornaturen. For hvis det er at ens bilbatteri eksempelvis beslutter sig for at lække er der ikke rigtig nogen vej tilbage. Det er alt sammen noget som siver ned i jorden og det er ikke spor sundt overhovedet.

Benyt dig af statens aftale her

Står man og skal aflevere en skrotbil, og har fundet en ophugger er det også bare med at vente og se hvad for en skrotpræmie man får. Fordi man får alt andet lige også en belønning for at komme med sådan en skrotpræmiebil, for det er alt andet lige noget som skader miljøet, og det ville også kræve ekstra mandskab at skulle ud og flytte den i naturen et eller andet sted. Desuden kan man også se sig selv i øjnene efterfølgende. Fordi at man ved at man har gjort det rigtige, da man valgte at aflevere den hos en ophugger.

Det er op til en selv, hvad det er man har tænkt sig at bruge sin penge til. Det kan være at man skal ud og købe en ny bil. Staten har lavet en aftale med samtlige autoriseret ophuggere, at hvis bilen ikke er i motorregistret og er ansvarforsikret, og vejer under 3500 kilo så kan man få nogle penge.