LOADING

Type to search

Er du også vild med hjemmelavet is

Morten september 26, 2016

Hvis man kan få is, som smager lige så godt som hjemmelavet is. Men som man ikke behøver at stå og lave selv. Hvorfor så ikke vælge at fylde fryseren med disse. For så er man altid sikker på, at man har noget til lækkersulten, når den lige pludselig melder sig på irriterende tidspunkter. På hjemmesiden http://hjem-is.dk/, kan man i hvert fald finde et stort udvalg af forskellige lækre is, som er lige til at sætte tænderne i. Og de er tilmed nemme at bestille på denne måde.

Få et stort udvalg til fryseren

Det handler selvfølgelig om, at man gerne vil have noget, som man kan vælge imellem. Derfor er det også et stort plus, at man kan gå ind og sammensætte sin egen pakke på hjemmesiden. Så kan man vælge, hvor mange man vil have af de forskellige varianter. Men også hvad for nogen varianter, man gerne vil have. Så hvis der er nogen, som man ikke så gerne vil have. Så kan man vælge dem fra. Ligesom man kan vælge flere af dem, som man rigtig godt kan lide.

Gode gamle klassikere

Imellem de mange forskellige varianter, finder man også nogle gode gamle klassikere. Det er for eksempel og , som er nogen af dem, alle kender. For det er is, som har været på markedet de seneste mange årtier, og som bliver ved med at smage folk. Derfor er det også et glædeligt gensyn, når man kan finde dem på hjemmesiden, lige til at bestille hjem til sin egen fryser.

Bestil allerede med det samme

Hvis man gerne vil have nogle af de lækre is fra Hjem is. Så kan man gå ind og bestille dem med det samme. Det hele kan gøres med ganske få klik. Herefter får man sin ispakke leveret den næste dag, isbilen er i nabolaget. Så skal man heller ikke bekymre sig om, om man kan få alle isene transporteret hjem inden de når at smelte. Så det er nemt, at gøre sådan.