LOADING

Type to search

Elektrisk løbehjul

Morten april 25, 2019

el løbehjul

El løbehjul er de seneste år blevet meget populære, både for børn og voksne. For børnene er det et meget populær stykke legetøj, som de kan bruge mange timer på, og har stor fornøjelse af, og samtidig er meget gavnlig for motorikken og opbygning af god balanceevne. Der er i tiden meget fokus på børn i dag, omkring det med at få sig rørt, da meget af børn og voksnes dagligdag foregår med mere stillesiddende aktiviteter, såsom computer og ipad og lignende, og med det store fokus på sundhed og frisk luft i disse år, er et elektrisk løbehjul et rigtigt godt bud. Hos Trendyjunior forhandler de nu også de populære el løbehjul.

Mærke og kvalitet

Hos Trendyjunior forhandler de kvalitets el løbehjul fra Windgoo. Windgoo Madrid M7, som leveres med originalt LG batteri på 4,4Ah, som kan klare en belastning på op til 120 kg og har en max hastighed på 20 km i timen. Det elektriske løbehjul er lavet i kraftig kvalitet og leveres med forlygte, reflektor i bag, samt støttefod, samt dobbelt bremssystem, manuel fodbremse til baghjul og elektrisk bremse til forhjul. Den har desuden solide anti-punkteringshjul, så man ikke behøver bekymre sig om punkterede hjul. Hos Trendyjunior forhandler de ligeledes den lidt større Windgoo Madrid M11, med 6,6Ah batteri, som kan klare en belastning på 125kg, og med en max hastighed på 25 kilometer I timen.

Ideelt transportmiddel

Trendyjunior sælger kun den bedste kvalitet, og med et el løbehjul fra Windgoo har man et ideelt transportmiddel der er nem at have med, perfekt til arbejde, ferie og som transportmiddel i storbyen. Det elektriske løbehjul leveres komplet med oplader og batteri, klar til brug. Fra 17 januar 2019 blev det lovligt at køre på el løbehjul på cykelstier, såfremt hastighederne holder under 20 km i timen.