LOADING

Type to search

Det har aldrig været nemmere at blive klædt lækkert på

Morten august 2, 2020

Traditionelt set er shopping blevet set som en kvindeting. Kvinder, der sammen og hver for sig, arbejder sig igennem den ene butik efter den anden. Nogle gange ses kvinder i butikker, hvor de har manden med på slæb. Det er sjældent manden, der fører i dette tilfælde. Når det kommer til tøjbutikkerne, ses herrerne oftest med et ubekvemt udtryk i ansigtet. Dette er også tilfældet i herrebutikker.

Selv om mange unge mænd går op i deres tøj, så er der endnu flere, der mener, at tøj er til for at holde varmen. Ikke mere end dette. Det kan derfor være svært for deres partner, at overbevise dem om en shoppingtur. Heldigvis er der de seneste årtier kommet mulighed for at shoppe herre tøj online. Et af de steder, der hjælper mænd med at klæde sig lækkert på er online herretøj, hvor Hansen / Nissen sælger moderigtigt tøj til både mænd og drenge. Der er i butikken ophobet mere end 60 års erfaring med modebranchen for mænd. Både den fysiske butik og webshoppen sælger kendte brands som f.eks. Levi’s, Ralph Lauren og Replay.

Det har aldrig været nemmere at købe herretøj online. På hjemmesiden er der information om varen og kvalitet. Der er desuden et stort udvalg i casual mode samt business. Den fysiske butik ligger i Horsens, men Webshoppen betjener hele Danmark. Besøger man butikken i Horsens har man mulighed for at tilkøbe tilretning af tøjet, da Hansen / Nissen butikken har eget skrædderværksted. Det er nemlig meningen, at tøjet skal tilpasses manden, – ikke at manden skal tilpasses tøjet.

På webshoppen ser man også de nyeste tilbud. Lækkert tøj, der tilhører de forgangne kollektioner, sælges med en god rabat. Det er derfor en god idé at holde øje med denne side løbende. Tøjet bliver jo ikke mindre lækkert af at være på tilbud. Man finder også diverse accessories, der kan komplementere det lækre tøj.