LOADING

Type to search

Alarm og overvågning til hjemmet

Morten august 22, 2018

Med en smart home alarm fra Somfy, kan hjemmet sikres mod eventuelle tyveriforsøg, og dermed gøre det langt sværere for tyven at lave indbrud.

Somfy tilbyder alarm- og overvågningsløsninger til private. Med totalløsningen Somfy One får kunden en samlet løsning bestående af sirene, kameraer og bevægelsessensor. Somfy One består af en lille højtaler, hvori der er integreret et kamera. Hele apparatet styres og betjenes nemt via en app på kundens smartphone, og her er det blandt andet også muligt, at deaktivere kameraet ved hjælp af en fix lukkemekanisme på Somfy-apparatet. Somfy One skal blot aktiveres via smartphonen, når man tager afsted fra hjemmet. Somfy er også kompatibelt med det stemmestyrede system til hjemme Amazon Echo, og det betyder, at Somfy også kan aktiveres via stemmen, når man forlader hjemmet.

De fleste kunder som i dag har en alarm derhjemme, kan formentlig nikke genkendende til scenariet ‘falsk alarm’, hvor alarmen er aktiveret af eksempelvis hundens bevægelser. Dette slipper man for hos Somfy, idet kameraet i den lille højtaler har infrarødt lys, som gør detekteringen af bevægelige objekter langt mere præcis. Skulle det ske, at en tyv bryder ind, når alarmen er aktiveret, vil der blive aktiveret en høj (90 dB) lyd af en sirene samtidig med, at Somfys kamera, vil begynde at tage billeder og optage tyven. Kameraet har ‘night vision, og det betyder, at optagelserne vil stå synlige, uanset om der optages, når det er lyst, eller når det er mørkt. Med app’en på smartphonen kan man konstant holde sig opdateret og logge ind på Somfy, for at se, om der skulle være ubudne gæster på vej ind i ens bolig. Hvis man via sin smartphone erfarer, at der er en tyv på vej ind, inden sensorene i Somfy har opfattet det, kan man, helt manuelt, aktivere den høje sirene for at skræmme tyven væk.